Travel Charme Nordperd & Villen

Dit complex is gelegen op een klif boven de badplaats Göhren op het eiland Rügen. Het hotel heeft een ruim wellness centrum met een verwarmd zwembad, maar ligt ook op slechts 3 minuten lopen van het strand. Het hotel is gevestigd in drie bij elkaar gelegen panden, de kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en de twee naastgelegen villa’s. Vrijwel alle kamers hebben een eigen terras of een balkon. In de tuin is het heerlijk toeven en als het daar te koud voor is kun je in de lounge terecht voor een lekker kopje thee bij de open haard. Er is gratis Wifi beschikbaar in het hoofdgebouw. Bij de receptie kun je fietsen huren om erop uit te trekken in de omgeving. Het hotel heeft 92 kamers.

Verken de mooie omgeving van Travel Charme Nordperd

Göhren ligt aan de Oostzee en vanuit het hotel en de tuin heb je dan ook een prachtig uitzicht. Alle kamers in dit 4-sterrencomplex hebben eigen sanitair en er zijn badjassen en slippers op de kamer. Natuurlijk heeft ook iedere kamer een TV met satellietontvangst. Je kunt heerlijk eten in het restaurant dat regionale specialiteiten op de kaart heeft. Iedere morgen staat er een royaal ontbijt voor je klaar. In de omgeving is genoeg te zien. Vanaf de klif heb je een prachtig uitzicht en je kunt heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Een rit in de Rasender Roland, de smalspoortrein van Rügen die in Göhren een halte heeft, mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je bezoek.

Beoordeeld met een 9

De bezoekers van booking.com beoordelen dit hotel met een ruime 9. Vooral de vriendelijkheid van het personeel en het zeer royale ontbijtbuffet worden door de gasten geroemd. Bezoekers geven wel aan dat er in de omgeving voor jongeren niet veel valt te beleven. Het is eerder een locatie voor ouderen of jonge gezinnen, die zich aan het strand kunnen vermaken of het leuk vinden om te wandelen of te fietsen in de omgeving.