Parkhotel Rügen

Bergen, de plaats waar Parkhotel Rügen is gevestigd, is een plaats op het eiland Rügen die wat verder van de kust vandaag ligt. Ben je niet per se een zonaanbidder dan is Bergen een prima uitvalsbasis. Natuurlijk kun je alsnog een dagje naar het strand gaan als je dat wilt, want de afstanden op Rügen zijn niet onoverkomelijk ver, ook niet op de fiets. Dit hotel wordt als familievriendelijk en kindvriendelijk omschreven. Parkhotel Rügen heeft een restaurant en een bar en een heerlijk terras waar je bij mooi weer van de zon kunt genieten. Het hotel is groot van opzet met 165 kamers voor 1 of 2 personen.

Parkhotel Rügen is centraal gelegen

Vanuit Bergen kun je vrij eenvoudig het eiland Rügen verkennen. Je kunt fietsen huren en op die manier het beste van het landschap genieten. Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer. Maak bij voorbeeld een rit in de bekende smalspoortrein Rasender Roland. Of breng een bezoek aan Kaap Arkona, een mooi uitzichtpunt op het eiland. Daarnaast zijn er op Rügen vele kastelen, kerken en andere mooie gebouwen om te bezichtigen. Na een dag op pad te zijn geweest kun je heerlijk ontspannen in het wellness centrum. Hier kun je ook terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen. Alle kamers hebben een flatscreen TV en gratis Wifi.

Gasten zijn te spreken over de rustige ligging

Houd je niet van de drukte van de kustplaatsen dan is Bergen een prima locatie. Het hotel voldoet voor vrijwel alle gasten aan de verwachtingen, bezoekers waarderen het hotel met een 8,5 op de website van booking.com. De locatie van het hotel wordt als groot pluspunt aangemerkt, evenals de vriendelijkheid van het personeel. Omdat het een vrij groot hotel is kan het soms druk zijn aan het buffet tijdens het ontbijt, dit werd door sommige gasten als minder prettig ervaren.