Nixe Designhotel Binz Rugen

Als je naar Rügen gaat voor een strandvakantie dan is Binz de ideale plaats om neer te strijken. Binz is de grootste badplaats van Rügen. Het Nixe Designhotel Binz ligt op 2 minuten lopen van het strand, dus je kunt op ieder gewenst moment van de dag van de zee genieten. De Oostzee en de heerlijke stranden van Rügen zijn voor veel bezoekers de belangrijkste redenen om het eiland te bezoeken. Het is er het hele jaar goed toeven, ook in de lente en de herfst is Binz een prettig dorp om te verblijven.

De omgeving en natuur zijn schitterend rondom Nixe Designhotel

Rügen wordt geroemd om zijn schoonheid, zowel qua natuur als architectuur. Binz is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Aan één dag heb je zeker niet genoeg. Maak een gezellige rondvaart vanuit één van de jachthavens zodat je het eiland vanaf het water kunt beoordelen. Of bezoek het plaatsje Binz met zijn winkels, cafés en restaurants. Het hotel is kleinschalig en heeft maar 16 kamers. Deze zijn smaakvol ingericht en beschikken over een flatscreen TV en een badkamer met regendouche en badjassen. He ontbijt wordt in een naburig hotel geserveerd, waarvoor de gasten vouchers ontvangen.

Nixe designhotel & ligging

De gasten die het Nixe Designhotel in Binz bezochten zijn te spreken over de locatie dicht bij het strand. Wat wel als een minpunt wordt ervaren is dat het hotel geen eigen keuken heeft en de gasten dus elders het ontbijt en diner moeten gaan gebruiken. Hierover zijn de gasten overigens wel weer lovend. Er is sprake van een tijdelijke situatie die wellicht in de toekomst weer wordt veranderd. Desondanks wordt dit hotel door bezoekers die via booking.com een kamer reserveerden gewaardeerd met een gemiddelde van 8,6.