Loev Hotel Rügen

Binz is de belangrijkste badplaats van Rügen en daarom vind je hier diverse mooie hotels van goede kwaliteit. Het Loev Hotel Rügen is er daar één van. Het is een viersterrenhotel met mooie kamers en diverse faciliteiten, een viersterrenhotel waardig. Het hotel heeft 77 kamers, waaronder familiekamers voor vier personen en kamers die geschikt zijn voor drie personen. Het hotel heeft een podium waar in het weekend diverse voorstellingen worden gegeven, variërend van live muziek tot komedie en verhalenvertellers. In de brasserie kun je genieten van heerlijke lokale specialiteiten en in de lounge wordt huisgemaakt gebak geserveerd en verschillende soorten koffie.

Geniet van bruisend Loev Hotel

Binz biedt als grootste badplaats van het eiland Rügen voor ieder wat wils. Je loopt vanuit je hotel zo de boulevard op waar het heerlijk flaneren en winkelen is. Ook het strand is vlakbij waar je in de zomer van zon en zee kunt genieten. In voor- en naseizoen is er niets fijner dan een verfrissende strandwandeling. Maar ook verder biedt Binz veel mogelijkheden. Je kunt in het dorp uitgebreid shoppen, cultuur snuiven en je laten verwennen met lekker eten in de vele restaurants. Op je hotelkamer vind je een flatscreen TV, gratis Wifi en een ruime badkamer. In de spa en fitness kun je heerlijk ontspannen, ook is het mogelijk om diverse schoonheidsbehandelingen en massages te boeken voor een relaxt verblijf in Rügen.

De gasten zijn lovend over het Loev Hotel Rügen

Het Loev Hotel Rügen krijgt lovende kritieken van gasten die via booking.com een kamer reserveerden. De gemiddelde waardering is een 8,7. Het ontbijt wordt geprezen, alsmede het diner in het Loev restaurant. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk, gasten die om een andere kamer verzochten werden hierin direct tegemoet gekomen.