Hotel Villa Granitz


Dit hotel ligt in de Rügense badplaats Baabe. Je wandelt vanaf het hotel in een kwartiertje naar het strand aan de Oostzee. Het hotel wordt door een familie gerund en beschikt over ruime kamers met nostalgische houten balkons. Het hotel heeft 60 kamers, waaronder suites en appartementen. De kamers zijn geschikt voor twee tot drie personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en je kunt van het zonnetje genieten op je balkon of terras. De gasten kunnen in het hotel gebruik maken van gratis Wifi.

Hotel Villa Granitz en de omgeving

Vanuit het hotel is de haven op loopafstand, je kunt hier rondvaarten rond het eiland Rügen reserveren. Verken je het eiland liever per trein, dan kun je als gast van Hotel Villa Granitz gratis gebruik maken van de lokale trein, de Bäderbahn. Het hotel scoort goed op prijs/kwaliteitverhouding en is gelegen in één van de mooiste buurten van Baabe. Als je niet aan het strand wilt vertoeven kun je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. De omgeving is heerlijk rustig en is daarom zeer geschikt voor mensen die willen bijkomen van de hectiek van het dagelijks leven. De tuin van het hotel is mooi aangelegd en heeft knusse zitjes waar je kunt uitrusten of een boek lezen.

Heerlijke maaltijden en prima service

De gasten van dit hotel beoordelen de accommodatie met een ruime 9. De maaltijden die in het hotel worden geserveerd zijn volgens de bezoekers van Booking.com van uitstekende kwaliteit. Ook het personeel krijgt een goede beoordeling, dat de eigenaren zelf een handje meewerken in het hotel wordt gewaardeerd door de gasten. Ook de locatie van het hotel wordt hoog gewaardeerd, dicht bij het treinstation en met het centrum van Baabe op loopafstand van het hotel, waar je volgens sommige gasten heel goede restaurants vindt voor het diner.