Hotel Villa Belvedere en Appartementen Rugen

Deze toplocatie in de bekende badplaats Binz op het eiland Rügen biedt verschillende kamertypen. Je kunt een tweepersoonskamer boeken maar er zijn ook appartementen voor vier of zelfs zes personen beschikbaar. De appartementen hebben een volledig ingerichte keuken zodat je zelf maaltijden kunt bereiden. Een gedeelte van de kamers biedt een schitterend uitzicht op de Oostzee. Het complex heeft een restaurant waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. Het strand ligt aan je voeten, binnen een minuut lig je heerlijk te zonnebaden of kun je een fijne strandwandeling maken om de zon te zien ondergaan in de Oostzee.

Hotel Villa Belvedere en Appartementen in Binz

Binz is één van de belangrijkste badplaatsen van Rügen, maar je kunt vanuit Hotel Villa Belvedere ook mooie wandelingen en fietstochten maken. Het hotel ligt midden in het natuurpark Rügen en is dus rustig gelegen, hoewel het strand wel voor wat levendigheid kan zorgen tijdens het hoogseizoen. Het treinstation van Binz ligt op ongeveer tien minuten lopen van het hotel. Een deel van de kamers heeft een kitchenette en er zijn koffie/thee faciliteiten op de kamer, alsmede een koelkast en een flatscreen TV. Het hotel biedt gratis Wifi voor zijn gasten.

Over het algemeen zeer tevreden gasten

Verreweg de meeste bezoekers zijn erg tevreden over Villa Belvedere en waarderen het hotel dan ook gemiddeld met een 8,4. De kamers zijn ruim en schoon en de voorzieningen zijn prima. Het ontbijtbuffet wordt als ruim voldoende gewaardeerd en ook is er waardering dat er rekening wordt gehouden met allergieën. Ook de locatie, vlak aan de boulevard en het strand, wordt door bezoekers als een pluspunt genoemd. Sommige gasten vinden de kamers of de kitchenette wat aan de kleine kant en maken hier een opmerking over, alsmede over de krappe parkeervakken in de parkeergarage.