Hotel Badehaus Goor

Dit hotel is gelegen naast de baai Rügischer Boden en je bent dan ook in vier minuten lopen op het strand. Ook het treinstation (station Lauterbach Mole) is op slechts enkele minuten afstand, zodat je tijdens je verblijf op Rügen ook nog leuke uitstapjes kunt maken als je zonder auto reist. In de omgeving is het, zoals voor het hele eiland geldt, prima wandelen en fietsen in de prachtige natuur. Hotel Badehaus Goor is gevestigd in een historisch pand en beschikt over 88 modern ingerichte hotelkamers. Je hebt een prachtig uitzicht op de baai als je van de rust en een drankje geniet op het terras van de mooie binnentuin.

Van alles te doen in en om het hotel Badehaus Goor

In en om het plaatsje Putbus, waar dit hotel is gevestigd, is van alles te beleven. Je kunt genieten van de natuur, of cultuur snuiven en mooie oude panden bezichtigen in Putbus en naaste omgeving. Wil je ontspannen dan is daar ook genoeg gelegenheid voor want het hotel heeft een uitgebreide spa met een binnenzwembad. In het restaurant van hotel Badehaus Goor kun je genieten van regionale specialiteiten. In het hotel is gratis Wifi beschikbaar en je kunt je auto gratis parkeren op het terrein van het hotel. Je kunt een tweepersoonskamer boeken met balkon of zeezicht. Daarnaast zijn er suites en junior suites beschikbaar.

Het hotel wordt goed gewaardeerd

De gasten van hotel Badehaus Goor die via booking.com een kamer reserveerden beoordelen het hotel met een ruime acht. Het ontbijtbuffet wordt geprezen alsmede de mooie rustige omgeving. Ook de spa en de bijbehorende relaxruimte zowel buiten als binnen is een aanrader. Het personeel is erg vriendelijk en de kamers zijn netjes en schoon.