Hotel Am Meer & Spa Rugen

in het plaatsje Binz op het eiland Rügen vind je het viersterrenhotel Am Meer & Spa. Binz ligt aan het strand van de Oostzee en dat geldt dus ook voor dit hotel. Binnen een minuut ben je op het strand om van zand en zee te kunnen genieten. Het hotel is gelegen op tien minuten loopafstand van het treinstation van Binz. Je kunt in het restaurant genieten van heerlijke gerechten terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin van het hotel. De kamers zijn hypoallergeen ingericht met een eiken vloer met comfortabele vloerverwarming. Het hotel heeft 60 tweepersoonskamers in verschillende prijsklassen.

Wat is er te doen nabij Hotel Am Meer & Spa?

Zoals overal op het eiland Rügen kun je in de omgeving van Binz heerlijk wandelen en fietsen. Je komt langs kleine gezellige dorpjes waar je op een terrasje van het weer en de mooie uitzichten kunt genieten. Natuurlijk kun je aan het strand van Binz genieten van de Oostzee en het heerlijke zandstrand. In het hotel is tevens een uitgebreide Spa van 600 m2 met diverse faciliteiten. Binz is de grootste en belangrijkste badplaats van Rügen. Je vindt er gezellige winkelpromenades waar je uitgebreid kunt slenteren en shoppen en vele gezellige restaurantjes als je eens niet in het hotel wilt eten maar gezellig op een terrasje. Op het strand is het natuurlijk altijd goed toeven, ook in het voor- en naseizoen kun je er heerlijke wandelingen maken.

De wellness wordt hoog gewaardeerd

Het hotel doet zijn naam eer aan met de toevoeging “& Spa” want de wellness in dit hotel wordt door vrijwel alle gasten geroemd om de inrichting en de uitstraling. Ook het ontbijt viel bij vrijwel iedereen in de smaak. De kamers worden soms wat klein genoemd en sommige gasten klaagden dat er op de balkons gerookt werd door andere gasten.