Grand Hotel Binz

Het Grand Hotel Binz is een vijfsterrenhotel aan de kust van Rügen. Wil je logeren op niveau en je lekker in de watten laten leggen dan is dit de perfecte locatie. Het hotel heeft een à la carte restaurant, een bar, een aparte cocktailbar en een uitgebreide spa waar de gasten gebruik kunnen maken van de wellnessfaciliteiten en schoonheids- en massagebehandelingen kunnen reserveren. Het hotel heeft 124 ruime kamers.

Grand Hotel Binz voor je bezoek aan Rügen

Rügen is een prachtig eiland en het is niet groot, dus je kunt gedurende een verblijf van enkele dagen veel van de omgeving zien. Vanuit Binz kun je diverse bezienswaardigheden bezoeken of genieten van de kust en het strand. Vanuit de jachthavens vertrekken dagelijks rondvaartboten voor tochten om het eiland en in de nabije omgeving. Wil je het eiland van bovenaf bekijken dan kun je ook een rondvlucht boeken vanaf het lokale vliegveld nabij het plaatsje Güttin. Dat juist in Binz een vijfsterrenhotel als het Grand Hotel Binz is gevestigd is niet vreemd, want Binz is de belangrijkste badplaats van het eiland. Je kunt er behalve van het heerlijke strand ook genieten van de luxe winkelpromenades waar je naar hartenlust kunt shoppen. Daarnaast biedt Binz een grote verscheidenheid aan restaurants en andere uitgaansgelegenheden, zowel in het dorp zelf als aan het strand.

De ligging van het hotel wordt hoog gewaardeerd

De gasten die in Grand Hotel Binz verbleven prijzen vooral de ligging van het hotel, pal aan zee. Wanneer je een kamer met zeezicht boekt heb je een prachtig uitzicht op de Oostzee en kun je vanaf je balkon de zee ruiken en horen. Het ontbijt van het hotel wordt als zeer royaal en smakelijk ervaren. De kamers zijn ruim en netjes ingericht. Het personeel is erg vriendelijk. Gratis Wifi is uiteraard ook in dit hotel aanwezig, dit wordt tegenwoordig bijna als vanzelfsprekend ervaren, zeker ineen vijfsterrenhotel. Dat het parkeren niet gratis is viel sommige gasten wat tegen.