Akzent Waldhotel Göhren

Dit viersterren complex in de kustplaats Göhren bestaat uit een hoofdgebouw waar zich de hotelkamers bevinden en een aantal nabijgelegen bijgebouwen waar de appartementen zijn gevestigd. Onder het hotel is een parkeergarage waar gasten tegen geringe vergoeding tijdens hun verblijf hun auto kunnen parkeren. Het complex heeft slechts 42 kamers wat het een kleinschalig hotel maakt. Je kunt verschillende tweepersoonskamers en appartementen boeken, alsmede een familieappartement met twee kamers dat plaats biedt aan vier personen. Het strand is vlakbij, alsmede loop je in twee minuten naar het gezellige centrum van Göhren.

Akzent Waldhotel Göhren omgeving

In Göhren bevindt zich het begin/eindstation van de bekende smalspoortrein Rasender Roland. Je staat binnen een paar minuten lopen vanaf het hotel op het station en kunt instappen voor een fascinerende rit in deze beroemdste trein van Rügen. Het spoor werd aanvankelijk voor goederenvervoer aangelegd, maar toen de lijn eenmaal klaar was bleek deze niet meer nodig. Vervolgens werd besloten om er een toeristentrein te laten rijden, waar de eilandbewoners overigens ook graag gebruik van maken. Na een inspannende dag waarin je veel van de omgeving ziet is het heerlijk ontspannen in het wellness centrum van het hotel, waar je gebruik kunt maken van de saunafaciliteiten of een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling kunt boeken.

Akzent Waldhotel Göhren wordt gewaardeerd met een ruime 8

Bezoekers die via booking.com een kamer reserveerden waarderen het hotel met een 8,3. De vriendelijkheid van het personeel, de ruime kamers en het uitgebreide ontbijtbuffet worden door veel gasten gewaardeerd. Sommige mensen klagen er over dat er weliswaar wifi beschikbaar is in het hotel, maar dit werkt alleen in de lobby en niet in de hotelkamers. Goed werkend mobiel internet is tegenwoordig voor veel hotelgasten onmisbaar.